HTML

Fontos megjegyzéseim:

A megadott adagok 4-5 személyre bőségesen elegendőek. Az oldalon megtalálható minden kép saját készítésem!

Az idő múlása

Naptár

Linkblog

Rántott palacsinta

2011.03.17. 14:36 :: Dölfike

20130717399a.JPG

Ez leginkább akkor nagyon hasznos ötlet, amikor előző napról marad meg pörkölt.

 

Készítek egy sós palacsinta masszát, kicsit vastagabb palacsintákat sütök belőle.

A pörköltöt kézi bot mixerrel összeaprítom (de le lehet húsdarálón is darálni), ezzel megtöltöm a palacsintákat, majd a tésztát négyzet alakúra hajtom össze.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bepanírozom (liszt, felvert tojás, zsemlemorzsa), és forró olajban mindkét oldalát szép pirosra sütöm.

 

Tejföllel, vagy tartármártással tálalom.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: pörkölt palacsinta tészta sertéshús

A bejegyzés trackback címe:

https://ebedre.blog.hu/api/trackback/id/tr262747234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása