HTML

Fontos megjegyzéseim:

A megadott adagok 4-5 személyre bőségesen elegendőek. Az oldalon megtalálható minden kép saját készítésem!

Az idő múlása

Naptár

Linkblog

Húsgombóc leves

2011.01.25. 16:31 :: Dölfike

 

 

Egy adag sima borsós-zöldség levest készítek. Míg a leves készülődik elkészítem a gombócokat:

Kb. 30 dkg darálthúst, 3 tojással, 2 lereszelt kissé száradt kiflivel jól összekavarok, majd sóval, borssal ízesítem, és petrezselyem zöldet vágok bele. Vizes kézzel apró golyókat formázok, majd mikor a levesben a zöldség félig megfőtt, hozzáadom a gombócokat. Lassan kell főzni, különben széteshet a gombóc.

 

Szólj hozzá!

Címkék: sertéshús levesek baromfihús

A bejegyzés trackback címe:

https://ebedre.blog.hu/api/trackback/id/tr762612664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása