HTML

Fontos megjegyzéseim:

A megadott adagok 4-5 személyre bőségesen elegendőek. Az oldalon megtalálható minden kép saját készítésem!

Az idő múlása

Naptár

Linkblog

Meggy leves

2013.08.06. 14:37 :: Dölfike

20130803481.jpg

Hozzávalók:

Fél kg magozot meggy

1 csomag puncs pudingpor (de lehet vanília vagy tejszín is)

3 dl tej

1-2 db szegfűszeg

Ízlés szerint:

fahéj

cukor

vaníliás cukor

Készítése:

Egy két literes fazékban fölteszem főni a jól átmosott meggyet.

A pudingot elkeverem a tejjel, majd a felfő a meggy, hozzákavarom.

Szegfűszeggel, fahéjjal, cukorral és vaníliacukorral ízesítem, majd ha sűrűsödik a leves, leveszem a tűzről. 

Lehűtve tálalom.

Szólj hozzá!

Címkék: gyümölcs levesek

A bejegyzés trackback címe:

https://ebedre.blog.hu/api/trackback/id/tr405436177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása